Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Βρετανιά : Ποιoς πλήρωσε για τις διακοπές του Μπόρις Τζόνσον στην Καραϊβική ;
pame boreio aigaio

Βρετανιά : Ποιoς πλήρωσε για τις διακοπές του Μπόρις Τζόνσον στην Καραϊβική ;
13.02.2020 | 12:15

Βρετανιά : Ποιoς πλήρωσε για τις διακοπές του Μπόρις Τζόνσον στην Καραϊβική ;

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Διεθνή

Γράφει ο Βύρων Καρύδης

Η Daily Mail γράφει ότι ο Μπόρις Τζόνσον αντιμετωπίζει "σοβαρά ερωτήματα" σχετικά με τις διακοπές που έκανε στην Καραϊβική το Νέο Έτος .

“Ποιος πλήρωσε για τις διακοπές του πρωθυπουργού αναρωτιέται η αξιωματική αντιπολίτευση ;“ , σημειώνει η εφημερδα.

Χθες δημοσιεύθηκαν έγγραφα που αναφέρουν ότι ο δωρητής του Συντηρητικού κόμματος και συνιδρυτής της μεγάλης αλυσίδας κινητών τηλεφώνων Carphone Warehouse , Ντέιβιντ Ρος , κάλυψε το κόστος των £ 15. 000 για τις διακοπές του Βρετανού πρωθυπουργού στο νησί Μιστίκ της Καραϊβικής.

“O Μπόρις Τζόσον δηλώνει ότι οι £ 15.000 για τις διακοπές με την Κάρι Σίμοντς στο Μιστίκ ήταν δωρεά του πολυεκατομμυριούχου Ντέιβιντ Ρος , αυτός όμως το αρνείται...” , διαβάζουμε στη Mail.

Πράγματι εκπρόσωπος του Ρος υπογράμμισε στην εφημερίδα ότι απλώς ο μεγαλοεπιχειρηματίας βρήκε στον Μπόρις Τζόνσον και στην σύντροφό του μια βίλα για να μείνουν και ότι δεν πλήρωσε για το ταξίδι του ζεύγους.

Ο ιστότοπος της εφημερίδας The Independent μας πληροφορεί ότι  το Εργατικό κόμμα έχει ζητήσει από το κοινοβούλιο να διερευνήσει την πηγή της δωρεάς.

Η Ντάουνινγκ Στριτ επιμένει ότι έχουν τηρηθεί όλες οι προϋποθέσεις που προβλέπει ο κανονισμός της Βουλής για τη διαφάνεια.

Μοιραστείτε τοcharitakis new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018