Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Στον «αέρα» η πρώτη ζωντανή δημοσιογραφική εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης

the roots web banners 06

Στον «αέρα» η πρώτη ζωντανή δημοσιογραφική εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης
21.08.2013 | 15:37

Στον «αέρα» η πρώτη ζωντανή δημοσιογραφική εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης

Συντάκτρια:  Κυριακή Κατσάκη
Κατηγορία: Ελλάδα

Παρουσιαστές της εκπομπής είναι η Οντίν Λιναρδάτου και ο Γιάννης Τρουπής.



Μέσα στο χρόνο θα συγκροτηθεί η ΝΕΡΙΤ, λέει ο Παντελής Καψής

Εντός του χρόνου θα συγκροτηθεί η ΝΕΡΙΤ, είπε στον Βήμα 99,5 ο υφυπουργός για τη Δημόσια Τηλεόραση, Παντελής Καψής, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν έχει καμία σχέση με τις προσλήψεις που γίνονται.

«Ο νόμος εγγυάται ότι θα κόψουμε τον ομφάλιο λώρο μεταξύ κυβέρνησης και Δημόσιας Τηλεόρασης, ώστε να είναι ένας ανεξάρτητος μηχανισμός» είπε ο κ. Καψής, τονίζοντας ότι «όσοι προσλαμβάνονται ελέγχονται».

Ο υφυπουργός τόνισε ότι η πρωινή εκπομπή με την οποία ξεκίνησε να εκπέμπει ζωντανά ο μεταβατικός φορέας θα επεκταθεί χρονικά και εντός της επόμενης εβδομάδας θα γίνει τετράωρη, ενώ πρόσθεσε ότι σύντομα θα ξεκινήσουν και τα δελτία ειδήσεων.

Ο κ. Καψής κάλεσε, τέλος, τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, την ΠΟΣΠΕΡΤ και τα κόμματα της αντιπολίτευσης να συνεργαστούν προκειμένου να συγκροτηθεί ο νέος οριστικός φορέας.

Πηγή: tanea.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel