Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Ομόφωνα ένοχοι και στο Εφετείο οι βιαστές και δολοφόνοι της Ελένης Τοπαλούδη

Apothiki Workshops Banner2 750

Ομόφωνα ένοχοι και στο Εφετείο οι βιαστές και δολοφόνοι της Ελένης Τοπαλούδη
20.05.2022 | 10:22

Ομόφωνα ένοχοι και στο Εφετείο οι βιαστές και δολοφόνοι της Ελένης Τοπαλούδη

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Ομόφωνα ενόχους έκρινε και σε δεύτερο βαθμό το δικαστήριο τους βιαστές και δολοφόνους της Ελένης Τοπαλούδη.

Την ενοχή των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία και τον ομαδικό βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη αποφάσισε ομόφωνα το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο.
 
Δικαστές και ένορκοι, ακολουθώντας την εισαγγελική πρόταση, έκριναν πως ο 26χρονος Ροδίτης και ο 24χρονος φίλος του αλβανικής καταγωγής βίασαν από κοινού τη φοιτήτρια στην εξοχική οικία του Ροδίτη και αφού πρώτα τη χτύπησαν βάναυσα επειδή αντιστάθηκε, τη μετέφεραν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση σε απόκρημνη περιοχή και την έριξαν στη θάλασσα.
 
Ελένη Τοπαλούδη: Ένοχοι για ομαδικό βιασμό και ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση οι δύο δράστες
Η πρόεδρος του δικαστηρίου ανακοίνωσε ότι οι δύο κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι για:
 
ομαδικό βιασμό από δύο δράστες,
ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
 
Οι βιαστές και δολοφόνοι της Ελένης Τοπαλούδη προσερχόμενοι σήμερα το πρωί στο δικαστήριο
Το δικαστήριο απέρριψε αυτοτελείς ισχυρισμούς της υπεράσπισης περί μειωμένου καταλογισμού.
 
Η διαδικασία συνεχίζεται με τα αιτήματα περί της χορήγησης ελαφρυντικών στους δύο καταδικασθέντες.
 
Στο άκουσμα της απόφασης ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη ξέσπασε σε κλάματα. Η μητέρα της παρέμεινε εκτός αίθουσας.
 
Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη
 
Στο Εφετείο από νωρίς το πρωί έχουν συγκεντρωθεί μέλη γυναικείων οργανώσεων και μητέρες γυναικών που έχουν δολοφονηθεί από τους συντρόφους τους προκειμένου να συμπαρασταθούν στους γονείς της άτυχης φοιτήτριας.
 
Πηγή: iefimerida.gr
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel