Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>«Άκυρο» σε γιορτή της ΣΤΑΣΥ για τα 25 χρόνια του Μετρό με παρέμβαση Μητσοτάκη

Apothiki Workshops Banner2 750

«Άκυρο» σε γιορτή της ΣΤΑΣΥ για τα 25 χρόνια του Μετρό με παρέμβαση Μητσοτάκη
28.01.2025 | 09:51

«Άκυρο» σε γιορτή της ΣΤΑΣΥ για τα 25 χρόνια του Μετρό με παρέμβαση Μητσοτάκη

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Ελλάδα
Η γιορτή που ετοιμαζόταν θεωρήθηκε απολύτως αναντίστοιχη τόσο με το πνεύμα των ημερών όσο και με την εν γένει κατάσταση στα ΜΜΜ.

«Στοπ» μπήκε από πλευράς του πρωθυπουργού στην γιορτή που είχε προγραμματιστεί για σήμερα για τα 25 χρόνια λειτουργίας του Μετρό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η ΣΤΑΣΥ είχε προγραμματίσει την ετήσια κοπή πίτας που γίνεται κάθε χρόνο αυτές τις μέρες, ωστόσο επ’ αφορμής αυτής της εκδήλωσης θα γινόταν και μία μικρή γιορτή για τη συμπλήρωση 25 ετών από την έναρξη λειτουργίας του μετρό. Σε αυτήν προγραμματισμένο να δώσουν το «παρών», πέραν των εργαζομένων και της διοίκησης της εταιρίας, ήταν ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, άλλα μέλη της ηγεσίας του Υπουργείου, ανώτερα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ κ.ο.κ.

Όταν το Μέγαρο Μαξίμου ενημερώθηκε για την εξέλιξη αυτή, υπήρξε άμεση παρέμβαση. Σύμφωνα με πληροφορίες, με παρέμβαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ακυρώθηκε η γιορτή που προγραμματιζόταν, καθώς θεωρήθηκε απολύτως αναντίστοιχη τόσο με το πνεύμα των ημερών όσο και με την εν γένει κατάσταση στα ΜΜΜ, των οποίων η κατάσταση δεν επιτρέπει πανηγυρισμούς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτό που θα γίνει είναι η κοπή της πίτας και κανένας άλλος εορτασμός.

 

 

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel