Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Νεκρός άνδρας σε Airbnb στην Ομόνοια: Αυτοκτονία ή διεστραμμένο παιχνίδι ερωτικής αυτοϊκανοποίησης | Τι ερευνά η ΕΛΑΣ

the roots web banners 06

Νεκρός άνδρας σε Airbnb στην Ομόνοια: Αυτοκτονία ή διεστραμμένο παιχνίδι ερωτικής αυτοϊκανοποίησης | Τι ερευνά η ΕΛΑΣ
13.03.2025 | 17:36

Νεκρός άνδρας σε Airbnb στην Ομόνοια: Αυτοκτονία ή διεστραμμένο παιχνίδι ερωτικής αυτοϊκανοποίησης | Τι ερευνά η ΕΛΑΣ

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για το θρίλερ που βρίσκεται σε εξέλιξη με τον νεκρό άνδρα που βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι σε Airbnb στην περιοχή της Ομόνοιας.

Όπως έγραψε νωρίτερα το iefimerida.gr τη σορό του άνδρα εντόπισε ο 52χρονος ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, που πήγε για να καθαρίσει και αντίκρισε το θύμα δεμένο με τα χέρια στο κρεβάτι και με μια σακούλα στο κεφάλι. Σημειώνεται πως δίπλα στη σορό βρέθηκε μια φιάλη οξυγόνου. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών προκειμένου να ρίξουν φως στην υπόθεση.
 
Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. για τον νεκρό άνδρα
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές ο νεκρός άνδρας εκτιμάται είτε πως αυτοκτόνησε, είτε πως προέβη μόνος του σε ένα παιχνίδι ερωτικής αυτοικανοποίησης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από κάμερα έξω από το διαμέρισμα φαίνεται ότι μπήκε μόνος του σε αυτό γεγονός που απομακρύνει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
 
Είναι ενδεικτικό ότι ο νεκρός άνδρας φορούσε μπουρνούζι, το κρεβάτι ήταν στρωμένο, είχε τακτοποιημένες παντόφλες δίπλα, ενώ στο διαμέρισμα δεν υπάρχουν ίχνη αναστάτωσης. Είχε μια χαλαρή θηλιά με τη ζώνη του μπουρνουζιού στα χέρια, που μπορούσαν να απελευθερωθούν
 
Μάλιστα χθες βράδυ -εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ ή ουσιών- είχε κλειδωθεί έξω από το διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου επί της οδού Κολοκυνθούς και πήγε ο ιδιοκτήτης να του ανοίξει.
 
Όπως αναφέρουν άλλες πληροφορίες ο ενοικιαστής του διαμερίσματος εντοπίστηκε με μια σακούλα στο κεφάλι, μέσα από την οποία είχε περάσει σωλήνα συνδεδεμένη με τη φιάλη οξυγόνου, που είχε φέρει μόνος του στο χώρο. Ενδεχομένως οι Αρχές εικάζουν να χρησιμοποίησε την φιάλη οξυγόνου για να μην λιποθυμήσει, ωστόσο να έχασε τις αισθήσεις του.
 
«Χτυπούσε τα κουδούνια και δεν άνοιγε»
Ο ξάδελφος του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος στο κέντρο της Αθήνας ανέφερε ότι χτυπούσε το κουδούνι για να καθαρίσει το δωμάτιο από το οποίο το άτομο που το είχε εκμισθώσει επρόκειτο να αποχωρήσει στη μία το μεσημέρι και έτσι αποφάσισε να μπει και ανακάλυψε τη φρίκη. Κατά τις ίδιες πληροφορίες στην πολυκατοικία υπάρχουν πολλά διαμερίσματα τα οποία ενοικιάζονται με βραχυχρόνια μίσθωση.
 
Πηγή: iefimerida.gr
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel