Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Πάτρα: Πολίτης καθάρισε μόνος του το συντριβάνι της πόλης

the roots web banners 06

Πάτρα: Πολίτης καθάρισε μόνος του το συντριβάνι της πόλης
08.05.2025 | 09:35

Πάτρα: Πολίτης καθάρισε μόνος του το συντριβάνι της πόλης

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Ελλάδα

Με μία απλή απόχη και πολλή αγανάκτηση, ο Ανδρέας Αποσκίτης, διαχειριστής της ομάδας «ΠΑΤΡΑ, αυτά που δεν λέγονται», βούτηξε - μεταφορικά και κυριολεκτικά - στο πρόβλημα της εγκατάλειψης. Βρέθηκε στην πλατεία Αγ. Γεωργίου, στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, όχι για να φωτογραφίσει, αλλά για να καθαρίσει. Μόνος του.

Μπροστά στα έκπληκτα βλέμματα των περαστικών, έβγαλε μία απόχη και άρχισε να μαζεύει τα σκουπίδια που επιπλέουν εδώ και καιρό στο νερό του συντριβανιού. 

Το ίδιο συντριβάνι που έχει μετατραπεί από στολίδι σε εστία βρωμιάς, αλλά και τη γύρω περιοχή να μην πηγαίνει πίσω.

Ο κ. Αποσκήτης, μέσα από σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε, απευθύνει ευθέως κατηγορώ προς τη Δημοτική Αρχή, κατηγορώντας την για αδιαφορία και εγκατάλειψη βασικών δημόσιων χώρων. 

Ο ίδιος στα 8,5 περίπου λεπτά που κρατάει το βίντεο και με μια απόχη από το jambo, όπως λέει ο ίδιος, καθάρισε το συντριβάνι, ο Δήμος γιατί δεν μπορούσε; 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel