Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>«Αυτά τα λέει η νύφη μου» | Το χιουμοριστικό βίντεο της ΕΛ.ΑΣ. για τις απάτες σε ηλικιωμένους

the roots web banners 06

«Αυτά τα λέει η νύφη μου» | Το χιουμοριστικό βίντεο της ΕΛ.ΑΣ. για τις απάτες σε ηλικιωμένους
02.10.2025 | 13:14

«Αυτά τα λέει η νύφη μου» | Το χιουμοριστικό βίντεο της ΕΛ.ΑΣ. για τις απάτες σε ηλικιωμένους

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Ελλάδα

Ενα χιουμοριστικό βίντεο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων κοινοποίησε η Ελληνική Αστυνομία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στόχος του βίντεο είναι η ενημέρωση των ηλικιωμένων πολιτών για το πώς μπορούν να προστατευτούν από απάτες σε βάρος τους.

Στο βίντεο «πρωταγωνιστεί» μια ηλικιωμένη κυρία η οποία συνομιλεί τηλεφωνικά με έναν απατεώνα που ισχυρίζεται πως υπάρχει «διαρροή» στο ηλεκτρικό ρεύμα του σπιτιού της.

Η «κυρία Χρυσούλα», ωστόσο, δεν μοιάζει να καταλαβαίνει τι ακριβώς της λέει ο απατεώνας, δίνοντάς του χιουμοριστικά άστοχες απαντήσεις που τον κάνουν να χάσει την υπομονή του και να της κλείσει το τηλέφωνο.

Στο τέλος του βίντεο, η κ. Χρυσούλα, κοιτάζοντας την κάμερα, λέει: «Εγώ έχω ενημερωθεί για τις απάτες. Εσύ;».

«Οι απατεώνες βρίσκουν κάθε τρόπο για να μπερδέψουν τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας. Ενημερώστε τους δικούς σας ανθρώπους για τις τηλεφωνικές απάτες. Προστατέψτε τους με απλά λόγια και αγάπη. Στην Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων θυμόμαστε: Η πρόληψη ξεκινά από την ενημέρωση», σημειώνεται στο μήνυμα της ΕΛ.ΑΣ. που συνοδεύει το σύντομο βίντεο.

 

 

Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel