Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Συνεχίζεται εν μέσω έντασης η δίκη για τα Τέμπη, αντιδρούν οι συγγενείς για την αίθουσα

Apothiki Workshops Banner2 750

Συνεχίζεται εν μέσω έντασης η δίκη για τα Τέμπη, αντιδρούν οι συγγενείς για την αίθουσα
23.03.2026 | 12:29

Συνεχίζεται εν μέσω έντασης η δίκη για τα Τέμπη, αντιδρούν οι συγγενείς για την αίθουσα

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Ελλάδα

Ξεκίνησε η δίκη για την Τραγωδία των Τεμπών. Στις 9 ακριβώς ανέβηκε η έδρα και το δικαστήριο ξεκίνησε.

Το πρώτο αίτημα ήταν να αποχωρήσουν φωτογράφοι και κάμερες από την αίθουσα, με τους συγγενείς να αντιδρούν.

H δίκη διεκόπη για μία ώρα.

Ωστόσο, το μεγάλο πρόβλημα για τους συγγενείς και η αντίδρασή τους είναι για την αίθουσα και τις συνθήκες διεξαγωγής της δίκης.

Στις 10 που ξεκίνησε ξανά το δικαστήριο υπήρξε εκ νέου ένταση, με τους συγγενείς να φωνάζουν «Ντροπή, μόνο ντροπή! Αυτός είναι ο σεβασμός; Τρία χρόνια περιμένουμε».

Ο πρόεδορς της ολομέλειας των δικηγορικών συλλόγων Ανδρέας Κουτσολάμπρος, είπε ότι θέλουν να γίνει η δίκη αλλά δεν μπορεί να γίνει υπό αυτές τις συνθήκες τονίζοντας ότι υπάρχει και ζήτημα ασφαλείας.

Κάποιοι συγγενείς είπαν ότι πρέπει να αποχωρήσουν.

Δικηγόροι και συγγενείς που λαμβάνουν τον λόγο ζητούν διακοπή της δίκης και μεταφορά της αλλού.

diki tempi proti mera 9fssfs

diki tempi proti mera 7czzc

diki tempi proti mera 6czcz

diki tempi proti mera 2czcz

 

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel