Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αναχώρησε για τον Άγιο Ευστράτιο η Πολιτική Ηγεσία (mp3 + photos + video)

the roots web banners 06

Αναχώρησε για τον Άγιο Ευστράτιο η Πολιτική Ηγεσία (mp3 + photos + video)
18.10.2014 | 10:18

Αναχώρησε για τον Άγιο Ευστράτιο η Πολιτική Ηγεσία (mp3 + photos + video)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στις 8.45 αναχώρησαν από το παλιό λιμάνι της Μύρινας, οι επίσημοι προσκεκλημένοι της 102ης επετείου της απελευθέρωσης του Αγίου Ευστρατίου.

Στον Άγιο Ευστράτιο μετέβησαν ο Υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, ο Βουλευτής του ν. Λέσβου Νίκος Σηφουνάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Στρατής Κύτελης ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αδαμίδης, ο Δήμαρχος Λήμνου Δημήτρης Μαρινάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Ζαχάρωφ και εκπρόσωποι των στρατιωτικών δυνάμεων.

Τον Υπουργό Δικαιοσύνης συνόδευσαν και μέλη της Νομαρχιακής της ΝΟΔΕ Λήμνου, μεταξύ τον οποίων η κ. Μάλαμα Μαχαίρα, ο κ. Ανδρέας Καλατζής και ο κ. Τάκης Λυρούδιας.

Οι επίσημοι προσκεκλημένοι αφού παρακολουθήσουν την επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό της Γέννησης του Χριστού και  την λαμπρή μαθητική παρέλαση, θα καταθέσουν στεφάνια  στο Μνημείο των Πεσόντων.

Ακούστε τη δήλωση Αθανασίου στον Fm 100

Ακούστε τη δήλωση Σηφουνάκη στον Fm 100

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel