Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>3ο Χριστουγεννιάτικο γλέντι στη Λήμνο απο τον ΓΑΣ και τον Εμπορικό Σύλλογο

the roots web banners 06

3ο Χριστουγεννιάτικο γλέντι στη Λήμνο απο τον ΓΑΣ και τον Εμπορικό Σύλλογο
15.12.2014 | 12:30

3ο Χριστουγεννιάτικο γλέντι στη Λήμνο απο τον ΓΑΣ και τον Εμπορικό Σύλλογο

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ο ΓΑΣ σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο και την στήριξη του ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου διοργανώνει το 3ο Χριστουγεννιάτικο γλέντι.

Κάλεσμα για μικρούς και μεγάλους με κάλαντα, Αη Βασίλη, άλογα και ξωτικά, φωτιές, κάστανα, παραδοσιακά όργανα, αναβίωση πατροπαράδοτων εθίμων (πέτρωμα, κουδουνάτοι με προβιές κ.λ.π.) και φυσικά παραδοσιακούς χορούς και πλούσιο μπουφέ, απηύθυνε ο ΓΑΣ Μύρινας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα ξεκινάμε από το Δημαρχείο στο λιμάνι της Μυρίνας για να διασχίσουμε την αγορά ψάλλοντας τα κάλαντα, συνοδεία του Αη Βασίλη με τα ξωτικά του πάνω σε άλογα και υπό τον ήχο παραδοσιακών οργάνων.
΄
Στις 7.00 μ.μ. στον « ΠΛΑΤΑΝΟ» θα ξεκινήσει το γλέντι και η αναβίωση των εθίμων,

Σας προσκαλούμε όλους να γιορτάσουμε μαζί τον ερχομό των Χριστουγέννων στο κέντρο της πόλης μας, γύρω απ τη φωτιά που θα ζεστάνει τις καρδιές μας.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι Δάφνης, Σαρδών και Πλατύ.
Ο Αη Βασίλης θα μας έρθει στην εκδήλωση πάνω σε άλογο από το κτήμα «ΗΦΑΙΣΤΟΣ»

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Μυρίνας κα Αδαμαντία Γαροφαλλίδου Παπούλκα.

Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέψουν θα ενημερώσουμε με νεότερο δελτίο τύπου.

Ευχόμαστε σε όλους σας, ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και όμορφες ανατροπές στη ζωή σας".

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel