Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το κρουαζιερόπλοιο «Azamara Jurney» εκτάκτως στη Λήμνο | Ανοιχτή αύριο η αγορά του νησιού
Το κρουαζιερόπλοιο «Azamara Jurney» εκτάκτως στη Λήμνο | Ανοιχτή αύριο η αγορά του νησιού
20.06.2015 | 14:44

Το κρουαζιερόπλοιο «Azamara Jurney» εκτάκτως στη Λήμνο | Ανοιχτή αύριο η αγορά του νησιού

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το λιμάνι της Μύρινας αναμένεται να προσεγγίσει εκτάκτως αύριο Κυριακή 21 Ιουνίου, το 180 μέτρων κρουαζιερόπλοιο "Amazara Jurney".

Με βάση τις πρώτες πληροφορίες, ο προγραμματισμός του πλοίου προέβλεπε προσέγγιση στο λιμάνι της Μυτιλήνης, αλλά την τελευταία στιγμή υπήρξε αλλαγή στο προγραμματισμό κι έτσι θα προσεγγίσει το λιμάνι της Μύρινας.

Η πληροφορία αυτή τροφοδότησε και πάλι τη συζήτηση των τελευταίων ημερών, που θέλει επισκέπτες της πρωτεύουσας του νομού να επιλέγουν τελικά τη Λήμνο, λόγω της αύξησης που παρουσιάζει η Μυτιλήνη σε παράνομα εισελθόντες αλλοδαπούς.

Όπως κι αν είναι ο λόγος της έκτακτης προσέγγισης του κρουαζιερόπλοιου πάντως, ένα είναι το ζητούμενο. Οι 1.000 περίπου επιβάτες του θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη βόλτα τους στη Μύρινα , αλλά και να περιηγηθούν στην αγορά και ενδεχομένως να ψωνίσουν .

Έτσι ο εμπορικός Σύλλογος του νησιού με σημερινή του ανακοίνωση αναφέρει πως η αγορά της Μύρινας θα είναι ανοιχτή αύριο Κυριακή από τις 10 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι για να υποδεχθεί και να καλωσορίσει τους επισκέπτες του νησιού μας.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

 

stenos pccom

xrysafi400

pantelaroudis

greek radios

youtube channel