Άμεσα στο χωριό έφτασαν άντρες της αστυνομίας συνδράμοντας και εκείνοι στις έρευνες που είχαν ξεκινήσει ήδη συγγενείς και φίλοι της 13χρονης.
Με βάση της πρώτες πληροφορίες, η 13χρονη έφυγε από το σπίτι της εχθές το μεσημέρι και έκτοτε οι γονείς της δεν μπόρεσαν να επικοινωνήσουν μαζί της. Αν και οι κλήσεις στο κινητό της ήταν συνεχόμενες, η έφηβη κοπέλα, δεν απαντούσε σε αυτές. Οι γονείς τότε άρχισαν να σκέφτονται πως κάτι κακό έχει συμβεί στο παιδί τους και ξεκίνησαν την αναζήτηση.
Αργά το βράδυ και αφού η αγωνία είχε χτυπήσει «κόκκινο» ενημέρωσαν την αστυνομία για το γεγονός, ζητώντας τη βοήθεια της.
Ευτυχώς, η αγωνία των γονιών και των συγγενικών προσώπων έλαβε τέλος τα ξημερώματα σήμερα όταν η 13χρονη επέστρεψε μόνη της στο σπίτι, χωρίς όμως εκείνη την ώρα να θέλει να δώσει εξηγήσεις για την πράξη της αυτή.