Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ισχυροί Νότιοι άνεμοι και έντονες βροχοπτώσεις | Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

the roots web banners 06

Ισχυροί Νότιοι άνεμοι και έντονες βροχοπτώσεις | Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού
22.11.2015 | 11:26

Ισχυροί Νότιοι άνεμοι και έντονες βροχοπτώσεις | Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Σημαντική μεταβολή του καιρού με κυρία χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους τοπικά θυελλώδεις νότιους άνεμους προβλέπεται, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, από σήμερα Κυριακή.

Πιο συγκεκριμένα για σήμερα, βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους ισχυρές θα εκδηλωθούν στα νησιά του ιονίου, την ήπειρο, τη δυτικήστέρεα, τη δυτική Πελοπόννησο και πιθανόν τη δυτική Μακεδονία.

Αύριο Δευτέρα, τα παραπάνω φαινόμενα έκτος από τις προαναφερθείσες περιοχές θα επηρεάσουν την κεντρική - ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.

Παράλληλα σε όλη τη χωρά θα πνέουν νότιοι άνεμοι 7 και τοπικά στο αιγαίο 8 μποφόρ.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel