Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το ΚΕΕΛΠΝΟ προκηρύσσει θέση αναισθησιολόγου στο Νοσοκομείο Λήμνου

the roots web banners 06

Το ΚΕΕΛΠΝΟ προκηρύσσει θέση αναισθησιολόγου στο Νοσοκομείο Λήμνου
18.02.2016 | 18:51

Το ΚΕΕΛΠΝΟ προκηρύσσει θέση αναισθησιολόγου στο Νοσοκομείο Λήμνου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για τη στελέχωση, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) ενηλίκων, παίδων και νεογνών (ΜΕΝΝ), Μονάδων Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) ενηλίκων, παίδων, Ειδικών Μονάδων και Τμημάτων Νοσοκομείων και λοιπών μονάδων του ΕΣΥ που βρίσκονται σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, σύμφωνα με το σχεδιασμό του Υπουργείου Υγείας.

Πιο συγκεκριμένα, το ΚΕΕΛΠΝΟ θα προβεί στην πρόσληψη 100 ατόμων ΠΕ Ιατρών και 400 ατόμων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ Νοσηλευτών. Για το Νοσοκομείο της Λήμνου προκηρύσσεται 1 θέση ΠΕ Ιατρών ειδικότητας Ανασθησιολογίας, για την κάλυψη εν γένει τμημάτων και μονάδων του Νοσοκομείου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ή να ταχυδρομήσουν την αίτησή τους με όλα τα δικαιολογητικά στη γραμματεία του ΚΕΕΛΠΝΟ (Αγράφων 3-5, Μαρούσι Αττικής) μέχρι και την 23η Φεβρουαρίου 2016, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες  09:00 – 14:00. Συμπληρωματικές ή/και διευκρινιστικές πληροφορίες για τα δικαιολογητικά, υποχρεώσεις, γεωγραφική κατανομή κλπ. παρέχονται μόνο από το Τμήμα Διοικητικού Συντονισμού του ΚΕΕΛΠΝΟ, τηλέφωνο 210 5212854, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00 – 14:00.

Αναλυτικά η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Παράρτημα (Πίνακας βαθμολόγησης κριτηρίων) & Αίτηση.

 

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

banner 300x250 superRunner thessaloniki GR

 

stenos400x400

 

youtube channel