Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Νοικοκύρεμα» στην Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου

the roots web banners 06

«Νοικοκύρεμα» στην Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου
19.02.2016 | 09:43

«Νοικοκύρεμα» στην Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Σε εξέλιξη βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες το «νοικοκύρεμα» στην Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου που επιχειρεί ο Έπαρχος Λήμνου, Βαγγέλης Γιαρμαδούρος.

Όπως ο ίδιος ανέφερε στον αέρα του Fm 100, η σκέψη υπήρχε από πέρυσι, φέτος όμως θα υλοποιηθεί και θα έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση στα πάγια έξοδα, τα οποία υπολογίζονται περί τις 20.000€ το χρόνο.

Έτσι πολύ σύντομα, όλες οι υπηρεσίες του Επαρχείου θα στεγαστούν στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας, καθώς μετά την μετεγκατάσταση των ΚΕΠ σε νέο χώρο υπάρχουν πια άδεια γραφεία.

Επίσης, η αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, θα μεταφερθεί στον πρώτο όροφο του κτηρίου στο Επαρχείο, ενώ «τρέχει» και η μεταφορά της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας αλλά και του χώρου στάθμευσης των μηχανοκίνητων στην περιοχή Ψύλλοι.

Αξίζει να αναφερθεί, πως η αλλαγή στην αίθουσα συνεδριάσεων, που ως τώρα φιλοξενούνταν πάνω από τα γραφεία της ΔΕΗ, θα επηρεάσει και τις συνεδριάσεις του Δήμου Λήμνου, ο οποίος προσανατολίζεται να τις μεταφέρει σε αίθουσα του Παπουτσίδειου κτηρίου, πάνω από την Εθνική Τράπεζα.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

banner 300x250 superRunner thessaloniki GR

 

stenos400x400

 

youtube channel