Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Πόσες φορές έχετε έρθει για διακοπές στη Λήμνο;» | Διπλωματική εργασία για το νησί μας

the roots web banners 06

«Πόσες φορές έχετε έρθει για διακοπές στη Λήμνο;»  | Διπλωματική εργασία για το νησί μας
17.04.2016 | 17:46

«Πόσες φορές έχετε έρθει για διακοπές στη Λήμνο;» | Διπλωματική εργασία για το νησί μας

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η Ευαγγελία Μελεζιάδου κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και στην παρούσα φάση εκπονεί την διπλωματική της εργασία με θέμα "ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΌ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΝΗΣΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΛΗΜΝΟΣ", για την απόκτηση του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών της "Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων" από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Σκοπός της έρευνας, είναι να ανιχνευτούν οι προτιμήσεις και οι παράγοντες που επηρεάζουν την τελική επιλογή τουριστικού προορισμού των επισκεπτών της Λήμνου, καθώς και η διερεύνηση των απόψεων, των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό τομέα σχετικά με την τουριστική ανάπτυξη του τόπου, ώστε στο τέλος να καταστρωθεί κατάλληλο Στρατηγικό Σχέδιο Μάρκετινγκ όπου στόχοι, στρατηγικές και προγράμματα δράσης θα έχουν ως βάση την αειφόρο ανάπτυξη του νησιού, με εφαρμογή ειδικών και εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου απαιτεί περίπου πέντε λεπτά. Οι πληροφορίες που θα συγκεντρωθούν αποτελούν εμπιστευτικό υλικό και θα χρησιμοποιηθούν συλλογικά για τα αποτελέσματα της έρευνας.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ
http://goo.gl/forms/uxUXL2070D 

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ
http://goo.gl/forms/IeSYAzyO1L 

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ (ΠΛΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ)
http://goo.gl/forms/FnGKLnj8yh 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel