Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Φορτωμένη με μετάλλια και πολύτιμες εμπειρίες γύρισε στη Λήμνο η «Ηφαιστία»

the roots web banners 06

Φορτωμένη με μετάλλια και πολύτιμες εμπειρίες γύρισε στη Λήμνο η «Ηφαιστία»
18.04.2016 | 15:01

Φορτωμένη με μετάλλια και πολύτιμες εμπειρίες γύρισε στη Λήμνο η «Ηφαιστία»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Φορτωμένη μετάλλια και πολύτιμες εμπειρίες, επέστρεψε η αποστολή της ομάδας στίβου του Α.Ο Ηφαιστία από τη Λέσβο.

Στους αγώνες που έγιναν το Σάββατο 16 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο Καλλονής "Κώστας Κεντέρης", τα παιδιά της ομάδας κατάφεραν να κατακτήσουν 12 μετάλλια.

Χρυσό κατέκτησαν ο Καβαλερος Άγγελος στα 150μ. με επίδοση 19.7 δευτερόλεπτα, ο Μανωλιας Γιώργος στο τριπλούν με επίδοση 10,30μ., ο Μαλλιαρός Στρατός στο Ύψος με επίδοση 1.57 εκ. και η Απελάτου Δέσποινα στη δισκοβολία με επίδοση 22.06μ..

Αργυρό κατέκτησαν ο Χλέτσος Αντώνης στα 80μ. με επίδοση 10.4 δευτερόλεπτα, ο Μανωλιάς Γιώργος στα 300μ. με επίδοση 41.8 δευτερόλεπτα, ο Καβαλέρος Άγγελος στο μήκος με επίδοση 4.99μ. και ο Κεχαγιάς Γιώργος στη δισκοβολία με επίδοση 29.80μ.

Χάλκινα κατέκτησαν ο Μαλλιαρός Στρατος στα 150μ. με επίδοση 21.5 δευτερόλεπτα, ο Καφαλτής Βασίλης στα 300μ. με επίδοση 44.2 δευτερόλεπτα και στο τριπλούν με επίδοση 9.20μ. και ο Κεχαγιάς Γιώργος στη σφαιροβολία με επίδοση 11.25μ.

Αξιόλογη εμφάνιση έκαναν και τα άλλα δύο κορίτσια της αποστολής. Στο πρώτο τους ταξίδι σε Διασυλλογικούς, η Ζαφειρίου Βιργινία κατέλαβε την 5η θεση στο μήκος με επίδοση 4.04, ενώ η Σπανού Αναστασία κατέλαβε την 5η θέση στο Ύψος με επίδοση 1.15 και την 6η στο μήκος με επίδοση 3.17μ..

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel