Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Όχι από το Δημοτικό Συμβούλιο στις βολές καμπύλης τροχιάς στη Λήμνο (mp3)

the roots web banners 06

Όχι από το Δημοτικό Συμβούλιο στις βολές καμπύλης τροχιάς στη Λήμνο (mp3)
11.11.2016 | 14:22

Όχι από το Δημοτικό Συμβούλιο στις βολές καμπύλης τροχιάς στη Λήμνο (mp3)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Την άρνηση του στην πρόθεση της 88 ΣΔΙ για βολές καμπύλης τροχιάς στη Λήμνο αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο, κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση, αφού καταψηφίστηκε η πρόταση για την εκτέλεση βολών καμπύλης τροχιάς στο νησί της Λήμνου σε χερσαία ή θαλάσσια περιοχή.

Πιο αναλυτικά, στο σύνολο των ψηφισάντων τόσο από δημοτικούς συμβούλους όσο και από τοπικούς συμβούλους, "OXI" ψήφισαν συνολικά 31 άτομα, "NAI" 9, "ΠΑΡΩΝ" 3 και "ΛΕΥΚΟ" 4.

Η συζήτηση η οποία κράτησε πάνω από δύο ώρες προβλημάτισε ιδιαίτερα τους δημοτικούς συμβούλους αλλά και τους παρευρισκόμενους κατοίκους της Λήμνο καταθέτοντας ο καθένας την άποψή τους επί του θέματος.

Αν και ο Δήμαρχος τάχθηκε ανοιχτά κατά της πραγματοποίησης βολών, αξίζει να αναφερθεί ότι από την παράταξή του θετικά ψήφισαν ο κ. Παλατιανός και ο κ. Γαροφαλλίδης, ενώ ΠΑΡΩΝ δήλωσε ο κ. Πανταζής.

Η παράταξη του κ. Μπουλώτης, κατά την τοποθέτηση του ίδιου, τάχθηκε θετικά στην πραγματοποίηση βολών στο νησί αλλά σε περιοχή που θα υποδείξει η αρμόδια επιτροπή που έχει συσταθεί από προηγούμενη δημοτική αρχή.

Βέβαια στην τελική ψηφοφορία η κ. Σαλαμουσσά, η κ. Ετμεκτσόγλου και ο κ. Μυρτζανής διαφοροποίησαν τη θέση τους ψηφίζοντας Λευκό.

Αρνητικά ψήφισε και η παράταξη του Δημήτρη Πινάκου.

Ακολουθούν ηχητικά αποσπάσματα από την συζήτηση του θέματος.





Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel