Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το Λιμενικό Ταμείο Λήμνου για την καταβολή τελών ελλιμενισμού
Το Λιμενικό Ταμείο Λήμνου για την καταβολή τελών ελλιμενισμού
05.12.2016 | 19:44

Το Λιμενικό Ταμείο Λήμνου για την καταβολή τελών ελλιμενισμού

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Με ανακοίνωσή του το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λήμνου ενημερώνει ότι σύμφωνα με την υπουργική απόφαση με αριθμό 8122.1/29/2014 όλα τα σκάφη τα οποία ελλιμενίζονται στα λιμάνια και τα αλιευτικά καταφύγια υποχρεούται στην καταβολή ειδικών τελών ελλιμενισμού.

Από τα τέλη απαλλάσσονται μόνο Ναυταθλητικά σκάφη και τα σκάφη που συμμετέχουν σε ναυταθλητικούς αγώνες κατά την διάρκεια των αγώνων αυτών.

Τα τέλη ελλιμενισμού εάν καταβληθούν προκαταβολικά παρέχεται έκπτωση ως ακολούθως:

α) 20ο/ο εάν καταβληθούν για ένα μήνα

β) 30ο/ο εάν καταβληθούν για ένα εξάμηνο και

γ) 40ο/ο εάν καταβληθούν για ένα έτος.

Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούνται όλοι οι κάτοχοι ιδιωτικών και επαγγελματικών σκαφών να δηλώσουν εγκαίρως στο Λιμενικό Ταμείο την πρόθεσή τους για το διάστημα που επιθυμούν τον ελλιμενισμό των σκαφών τους και να καταβάλουν τα αντίστοιχα λιμενικά τέλη.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι σε συνεργασία με την Λιμενική αρχή το Λιμενικό Ταμείο θα προβεί στον έλεγχο και καταγραφή των ελλιμενισμένων σκαφών σε όλα τα αλιευτικά καταφύγια της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου.

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

pantelaroudis

stenos pccom

greek radios

 

 

youtube channel