Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Τελευταία εξέλιξη: Το ΣΑΟΣ ΙΙ στις 8.30 φτάνει Λήμνο | Το τροποποιημένο πρόγραμμα του πλοίου

the roots web banners 06

Τελευταία εξέλιξη: Το ΣΑΟΣ ΙΙ στις 8.30 φτάνει Λήμνο | Το τροποποιημένο πρόγραμμα του πλοίου
13.06.2017 | 19:07

Τελευταία εξέλιξη: Το ΣΑΟΣ ΙΙ στις 8.30 φτάνει Λήμνο | Το τροποποιημένο πρόγραμμα του πλοίου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Καρπούς φαίνεται πως απέδωσαν οι επαφές και οι συναντήσεις του ιδιοκτήτη της Ναυτιλιακής Εταιρείας στην οποία ανήκει το ΣΑΟΣ ΙΙ, με το Υπουργείο Ναυτιλίας, αφού όπως ενημερωνόμαστε από το κεντρικό πρακτορείο στη Λήμνο «Petrides Travel» το πλοίο ξεκίνησε το ταξίδι του για Λήμνο.

Όπως από το πρωί σας είχαμε ενημερώσει, το πλοίο αν και ξεκίνησε κανονικά το ταξίδι του από Αλεξανδρούπολη, υπήρξε μια εμπλοκή καθώς ο αριθμός του πληρώματός του δεν επαρκούσε με βάση τους κανονισμούς, προκειμένου να συνεχίσει το ταξίδι του από τη Σαμοθράκη προς Λήμνο και Λαύριο.

Συγκεκριμένα και με βάση τα όσα υποστήριξε η εταιρεία στον FM 100 , η εμπλοκή εντοπίζεται στον αριθμό του πληρώματος του πλοίου, καθώς η εταιρεία γνώριζε πως θα πρέπει να υπάρχει 18μελές πλήρωμα, ενώ το Υπουργείο εχθές ενημέρωσε για 34 άτομα.

Τελικά, μετά τις επαφές δόθηκε η έγκριση από το υπουργείο, το πλοίο μόνο για αυτό το ταξίδι να πραγματοποιήσει το δρομολόγια με 26 μέλη πληρώματος και μετά τις απαραίτητες εγκρίσεις από το λιμεναρχείο Σαμοθράκης, το πλοίο αναχώρησε στις 17.30 με προορισμό τη Λήμνο.

Με βάση την ανακοίνωση του «Petrides Travel», το ΣΑΟΣ ΙΙ αναμένεται στη Λήμνο στις 20.40 το βράδυ και αμέσως μετά θα αναχωρήσει για το λιμάνι του Λαυρίου μαζί με το «Εξπρές Πήγασος», το οποίο αναμένεται να φτάσει στις 20.30.

 

Διαβάστε επίσης: 

ΣΑΟΣ: «Παλεύουμε να έρθει σήμερα το πλοίο στη Λήμνο»

Ακυρώνεται το πρώτο ταξίδι του ΣΑΟΣ ΙΙ για Λήμνο και Λαύριο;

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel