Την Κυριακή 16 Ιουλίου, στις 7 το απόγευμα ώρα Ελλάδος, η Δέσποινα Βασιλειάδου υποδέχεται στο studio του FM 100, τον κ. Αγγελούδης και τον κ. Μανινάκη, δυο πρόσωπα που αγαπούν τη Λήμνο και προσπαθούν την αγάπη τους αυτή να τη μεταδώσουν στην ομογένεια και όχι μόνο.
Μοναδικό θέμα της εκπομπής το νησί της Λήμνου. Η ιστορία του, ο πολιτισμός του, οι γεύσεις του, οι παραδόσεις του, η γη του, οι προοπτικές ανάπτυξης του είναι μονό ορισμένα από αυτά που θα συζητηθούν σε αυτή τη μια ώρα.
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής προγραμματίζονται και τηλεφωνικές επικοινωνίες με φορείς και παράγοντες της Λήμνου, προκειμένου να μιλήσουν για τον ευλογημένο αυτό τόπο. Στην εκπομπή επίσης θα συμμετέχει η Υπουργός Τουρισμού κ. Κουντουρά αλλά και ο γνωστός επιχειρηματίας Παντελής Μπούμπουρας.
Κυριακή 16 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα, ο FM 100 και o Cosmos FM της Αμερικής ενώνουν τις δυνάμεις τους και προβάλλουν Λήμνο!
Με αφορμή την εκπομπή της Κυριακής, εχθές Παρασκευή στην εκπομπή «Θέμα και Ανάθεμα», φιλοξενήθηκαν οι κ. Αγγελούδης και Μανινάκης και έδωσαν μια πρώτη γεύση για το τι θα ακούσουμε αύριο το απόγευμα και παράλληλα έδωσαν πληροφορίες για τον Cosmos FM αλλά και το πως καταφέρνουν να κρατούν άσβεστη την αγάπη των ομογενών της Αμερικής για την ιδιαίτερη πατρίδα τους.
























