Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Καβάλα και Θεσσαλονίκη θέλουν τη Λήμνο σταθμό για τη «Ρεγκάτα Φιλίας» και το 2018!

the roots web banners 06

Καβάλα και Θεσσαλονίκη θέλουν τη Λήμνο σταθμό για τη «Ρεγκάτα Φιλίας» και το 2018!
15.07.2017 | 14:24

Καβάλα και Θεσσαλονίκη θέλουν τη Λήμνο σταθμό για τη «Ρεγκάτα Φιλίας» και το 2018!

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Ευχαριστήρια επιστολή στο Λιμενικό Ταμείο Λήμνου απέστειλε ο Όμιλος Θαλάσσιων Αθλημάτων Καβάλας για τη θερμή φιλοξενία που επεφύλασσε το νησί μας στους συμμετέχοντες της «Friendship Regatta».

Μάλιστα, στην επιστολή ο Όμιλος γνωστοποιεί την κοινή πρόθεση των διοργανωτών (Όμιλος Θαλασσίων Αθλημάτων Καβάλας και Ναυτικός Όμιλος Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης), η Λήμνος να αποτελέσει ενδιάμεσο σταθμό για τη «Ρεγκάτα Φιλίας» και το 2018.

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής:

Εκ μέρους όλου του Δ.Σ. του ΟΘΑ Καβάλας αλλά και του εκπαιδευτή μας, Στάθη Σοφίτση, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την υπέροχη φιλοξενία που προσφέρατε στη Λήμνο σε όλα τα σκάφη μας κατά τη διάρκεια της FRIENDSHIP REGATT. Χωρίς την υποστήριξή σας στην φιλοξενία των σκαφών αλλά και στην υπέροχη διοργάνωση απονομών την επόμενη ημέρα η διοργάνωση δεν θα ήταν τόσο επιτυχημένη. Ειδικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ακούραστο κ. Μαμουζέλο Στέλιο που ήταν δίπλα μας όποτε τον χρειαστήκαμε.

Από κοινού με τον συνδιοργανωτή μας όμιλο ΝΑΟΚΘ από τη Θες/νίκη αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε την πρόθεσή μας ο αγώνας αυτός να ξαναπεράσει και το 2018 από το υπέροχο νησί σας.

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel