Μετά την εξέλιξη αυτή, μπαίνει τέλος σε μια σειρά προβλημάτων που ταλαιπώρησαν τόσο το προσωπικό της υπηρεσίας, όσο και τους κτηνοτρόφους του νησιού.
Όπως σας είχαμε ενημερώσει, δεν υπήρχε η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας των κτηνοτρόφων με την Κτηνιατρική Υπηρεσία αλλά και οι ίδιοι οι υπάλληλοι δυσκολεύονταν να φέρουν εις πέρας υποθέσεις, καθώς όλα γίνονται ηλεκτρονικά και είναι απαραίτητη η πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές, που οι υπάλληλοι αναγκάζονταν να μετακινηθούν από την περιοχή Ψύλλοι, στο Επαρχείο της Λήμνου, προκειμένου να συνδεθούν με τα αρμόδια Υπουργεία και να συμπληρώσουν ειδικές φόρμες της Υπηρεσίας τους.
Η όλη διαδικασία είχε προκαλέσει και τον εκνευρισμό των κτηνοτρόφων, καθώς έβλεπαν τις υποθέσεις τους κάποιες φορές να «κολλάνε», χωρίς όμως υπαιτιότητα των υπαλλήλων.
Από εχθές λοιπόν το 22540 – 22302 λειτουργεί κανονικά!
























