Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Τα χουρκούδια» στη Λήμνο | Σήμερα η παρουσίαση του βιβλίου του Σταύρου Τραγάρα

the roots web banners 06

«Τα χουρκούδια» στη Λήμνο | Σήμερα η παρουσίαση του βιβλίου του Σταύρου Τραγάρα
03.08.2017 | 13:43

«Τα χουρκούδια» στη Λήμνο | Σήμερα η παρουσίαση του βιβλίου του Σταύρου Τραγάρα

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το νέο του «παιδί» παρουσίασε στα τέλη Ιουνίου, μέσα από την προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο γνωστός Ιατρός Πνευμονολόγος με καταγωγή από τη Λήμνο, Σταύρος Τραγάρας.

Μάλιστα, δεν είχε παρέλειψε στην παρουσίασή του να βάλει την προσωπική του πινελιά, αφού έγραψε:

«Γεννητούρια
Καλώς το. Καθυστέρησε λίγο, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Ένας... βιβλίαρος ναααα. Βαροκόκκαλο, αλλά πονηρό και παιχνιδιάρικο, σωστό διαβολάκι.
ΤΙΤΛΟΣ: Τα χουρκούδια.
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Σταύρος Τραγάρας.
ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ: Αγιαρμόλας (αυτοέκδοση).
ΣΕΛΙΔΕΣ: 624
ISBN: 978-960-87780-3-0.
Σε λίγες μέρες θα μάθετε πού να το βρείτε.»

Πρόκειται ουσιαστικά για ευθυμογραφήματα με κείμενα τόσο σατιρικά όσο και πολιτικά, δοσμένα στη Λημνιακή γλώσσα και με το μοναδικό τρόπο του κ. Τραγάρα. Άξιες αναφοράς και οι φωτογραφίες που κοσμούν το βιβλίο πάντα στα πλαίσια της σάτιρας.

Όσο για τον εκδοτικό οίκο που εξέδωσε το βιβλίο, δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον «Αγιαρμόλα» (αυτοέκδοση), αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την μεγάλη του αγάπη στη γενέτειρα του την Ατσική.

Σήμερα όμως, είναι προγραμματισμένη η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου, με εκδήλωση που θα φιλοξενηθεί στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου Μύρινας, στις 20.45 το απόγευμα, με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel