Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Οι διακοπές της ΔΕΗ έβγαλαν «off» το φανάρι στο λιμάνι της Μύρινας

the roots web banners 06

Οι διακοπές της ΔΕΗ έβγαλαν «off» το φανάρι στο λιμάνι της Μύρινας
10.08.2017 | 14:46

Οι διακοπές της ΔΕΗ έβγαλαν «off» το φανάρι στο λιμάνι της Μύρινας

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Εκτός λειτουργίας βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες το φανάρι που ρυθμίζει την κυκλοφορία των οχημάτων στο στενό της εισόδου του παλιού λιμανιού της Μύρινας, μπροστά από το super market Καμάμης.

Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο, με τα οχήματα σχεδόν να «εγκλωβίζονται», στη μέση του δρόμου, χωρίς κανείς οδηγός να κάνει πίσω αφού ακλουθούν άλλα οχήματα.

Όπως πληροφορούμαστε, οι διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος «έκαψαν» την πλακέτα από το φανάρι και τις τελευταίες δύο μέρες, η ρύθμιση της κυκλοφορίες τις πρωινές και απογευματινές ώρες γίνεται από άνδρες της Αστυνομίας και του Λιμενικού.

Φαίνεται όμως ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα θα δημιουργηθεί τις επόμενες ημέρες, καθώς οι υπηρεσίες λόγω του μειωμένου τους προσωπικού τους κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, δεν θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν πλήρως στα νέα τους «καθήκοντα».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel