Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Εθελόντριες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στα Περιφερειακά Ιατρεία της Λήμνου
Εθελόντριες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στα Περιφερειακά Ιατρεία της Λήμνου
11.10.2017 | 14:03

Εθελόντριες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στα Περιφερειακά Ιατρεία της Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Λήμνου εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του προς το Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και προς κάθε μία εθελόντρια αδελφή Νοσοκόμα ξεχωριστά, για την παρουσία και την συνδρομή τους στα Πολυδύναμα και Περιφερειακά Ιατρεία τις ημέρες των επισκέψεων των αγροτικών ιατρών στα χωριά του νησιού μας.

«Η ανιδιοτελής προσφορά του Π.Τ. Λήμνου του Ε.Ε.Σ. και των εθελοντριών αδελφών Νοσοκόμων έρχεται να προσθέσει σημαντικά στην προσπάθεια του νοσοκομείου για την βελτίωση της παροχής υπηρεσιών δημόσιας υγείας προς τους κατοίκους των χωριών μας.

Και έρχεται ακόμη να «δέσει» στην πράξη την συνεργασία του νοσοκομείου μας με το Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και τους εθελοντές –ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, που θυσιάζουν τον προσωπικό τους χρόνο για να προσφέρουν την βοήθειά τους στο κοινωνικό σύνολο», αναφέρει σε επιστολή του προς τον Ερυθρό Σταυρό Λήμνου ο αναπληρωτής Διοικητής του νοσοκομείου Λήμνου Θεόδωρος Μονοκρούσος.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

pantelaroudis

stenos pccom

greek radios

 

 

youtube channel