Από τον σταθμό των ποδηλάτων στην περιοχή «Γέφυρα Ρωμέικου» απωλέσθη φέτος τον Αύγουστο ποδήλατο, το οποίο δεν είχε κλειδωθεί σωστά από τον χρήστη που το είχε ενοικιάσει. Τη δεδομένη στιγμή δεν έγινε αντιληπτή η απώλεια του εν λόγω ποδηλάτου, διότι ο ανωτέρω σταθμός τότε παρουσίαζε τεχνικό πρόβλημα. Όταν διαπιστώθηκε η απουσία του ποδηλάτου, έπειτα από ενέργειες της υπηρεσίας μας, εντοπίστηκε αλλοιωμένο με παρεμβάσεις και αφαίρεση των διακριτικών του Δήμου, ώστε να μη γίνεται αντιληπτό.
Μετά τον εντοπισμό του, το ανωτέρω ποδήλατο θα επισκευασθεί το επόμενο διάστημα και θα είναι έτοιμο προς χρήση.
Σημειώνεται ότι, ύστερα από 16 μήνες λειτουργίας του συστήματος κατά τους οποίους έχουν πραγματοποιηθεί 1600 ενοικιάσεις και υπάρχουν περισσότεροι από 400 εγγεγραμμένοι χρήστες, είναι το πρώτο και μοναδικό περιστατικό κλοπής ή και βανδαλισμού.
Ο αρχικός σχεδιασμός μας ήταν το σύστημα φέτος να λειτουργήσει έως τις 15/10/2017. Λόγω, όμως, των καλών καιρικών συνθηκών που επικρατούν, η λειτουργία του θα παραταθεί μέχρι τέλος του Οκτώβρη.
Τέλος, σημειώνουμε ότι έχουν αποκατασταθεί όλες οι βλάβες που είχαν παρουσιασθεί στους σταθμούς της Γέφυρας Ρωμέικου και των Ρηχών Νερών.
























