Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Έρχονται 20 προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων καθαριότητας στον Δήμο Λήμνου

the roots web banners 06

Έρχονται 20 προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων καθαριότητας στον Δήμο Λήμνου
03.11.2017 | 17:16

Έρχονται 20 προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων καθαριότητας στον Δήμο Λήμνου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Εγκρίθηκαν από το υπουργείο Εσωτερικών τα αιτήματα για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Το αρμόδιο υπουργείο υπέγραψε τα αιτήματα για 6.667 μόνιμους εργάτες καθαριότητας ανταποδοτικών υπηρεσιών. Παρουσιάζεται αναλυτικά η κατανομή των θέσεων σε κάθε δήμο της χώρας.

pinakas1-660x272.jpg

Παράλληλα, συνεχίζει να «τρέχει» το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ 1.459 θέσεων σε επιχειρήσεις για ανέργους ηλικίας 18-24 ετών, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα απόκτησης εμπειρίας. Η νέα δράση απευθύνεται σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τοµέα και σε Φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονοµίας που ασκούν τακτική οικονοµική δραστηριότητα.

Το Πρόγραµµα συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο), στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας για την Απασχόληση των Νέων µέσω του Επιχειρησιακού Προγράµµατος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου ∆υναµικού, Εκπαίδευση και ∆ια Βίου Μάθηση».

 

Πηγή: dikaiologitika.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel