Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Γιάννης Σπιλάνης στον FM 100 για το σχέδιο τουριστικής προβολής της Λήμνου (mp3)
Φωτογραφία: Ηρακλής Μήλας Φωτογραφία: Ηρακλής Μήλας
06.03.2018 | 20:18

Ο Γιάννης Σπιλάνης στον FM 100 για το σχέδιο τουριστικής προβολής της Λήμνου (mp3)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Για την «Πρόταση Ολοκληρωμένου Προγράμματος Τουρισμού Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου» που έχει εκπονήσει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου μίλησε στον FM 100 και τη Δέσποινα Βασιλειάδου ο αναπληρωτής καθηγητής του ίδιου Πανεπιστημίου Γιάννης Σπιλάνης.

Ο κ. Σπιλάνης εξήγησε ότι πρόκειται για μια πρόταση – ομπρέλα για όλο το Βόρειο Αιγαίο, η οποία οφείλει να εξειδικευτεί σε τοπικό επίπεδο και να εμπλέξει στις συζητήσεις τους τοπικούς φορείς. Υπογράμμισε, δε, ότι, εκτός από τις εκθέσεις, ελάχιστα πράγματα γίνονται σε επίπεδο τουρισμού στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Στο ίδιο πλαίσιο, πριν από λίγες ημέρες ο καθηγητής πραγματοποίησε επίσκεψη στη Λήμνο -με αφορμή και τη συμμετοχή του στο συνέδριο «1οι Διάλογοι Πολιόχνης "ΕνΕργώ – Παίρνω τη ζωή μου στα χέρια μου"»- όπου πραγματοποίησε συνάντηση με εκπροσώπους της ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική, κατά την οποία συζητήθηκε το σχέδιο τουριστικής προβολής της Λήμνου. 

Ακούστε τι είπε για το θέμα.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

 

stenos pccom

xrysafi400

pantelaroudis

greek radios

youtube channel