Το σεμινάριο περιλαμβάνει μαθήματα ΚΑΡΠΑ, απόφραξη αεραγωγού, πνιγμός-εξαγωγή ξένου σώματος, αιμορραγία, ρινορραγία, έγκαυμα, τροφική δηλητηρίαση, κάταγμα, θερμοπληξία κ.α. και αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών όπως σεισμός, φωτιά, πλημμύρα αλλά και δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Τα εξειδικευμένα σεμινάρια θα λαμβάνουν χώρα στο κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου, ημέρα Κυριακή και κάθε 2 περίπου μήνες με ημερομηνία έναρξης τη Κυριακή 18/03/2018.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ καθώς πρόκειται για μια προσφορά του Μ.Ε.Σ. Αγίου Δημητρίου προς τους κατοίκους του χωριού και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν πώς να βοηθήσουν εθελοντικά και ανιδιοτελώς τον συνάνθρωπό τους που βρίσκεται σε κίνδυνο, παρέχοντάς του Πρώτες Βοήθειες μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ 13/03 ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΣΤΟ 697-8511220 Ή ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
























