Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Π. Κυριαζής: «Η λειτουργία ΚΕΠΑ στη Λήμνο γίνεται πραγματικότητα»
ikteo limnou
facebook seminaria
Π. Κυριαζής: «Η λειτουργία ΚΕΠΑ στη Λήμνο γίνεται πραγματικότητα»
09.10.2019 | 20:45

Π. Κυριαζής: «Η λειτουργία ΚΕΠΑ στη Λήμνο γίνεται πραγματικότητα»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

«Με τους πολυετείς αγώνες του Επαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Λήμνου "Ορίζοντες", με τη στήριξη των φορέων του νησιού και την προσωπική δέσμευση του κου Μητσοτάκη, ως αξιωματική αντιπολίτευση την 25η Μαρτίου 2019, η λειτουργία ΚΕΠΑ στη Λήμνο γίνεται πραγματικότητα», τονίζει σε μήνυμά του ο πρόεδρος των «Οριζόντων» κ. Παλαιολόγος Κυριαζής.

Ειδικότερα, μετά την επίσημη ανακοίνωση του Αντιπροέδρου της Βουλής, βουλευτή Λέσβου κ. Χαράλαμπου Αθανασίου σχετικά με το θέμα, ο κ. Κυριαζής δήλωσε: «Το μεγάλο πρόβλημα της μη λειτουργίας ΚΕΠΑ στη Λήμνο λύθηκε. Η ταλαιπωρία των ανθρώπων και των οικογενειών τους που έπρεπε να μετακινούνται στη Μυτιλήνη για ποσοστό αναπηρίας, επιτέλους σταματάει. Με τους πολυετείς αγώνες του Επαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Λήμνου "Ορίζοντες", με τη στήριξη των φορέων του νησιού και την προσωπική δέσμευση του κου Μητσοτάκη, ως αξιωματική αντιπολίτευση την 25η Μαρτίου 2019, η λειτουργία ΚΕΠΑ στη Λήμνο γίνεται πραγματικότητα».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018