Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Προκαλεί ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου | Βόλτα, αγκαλιές και καφέ σε ανοιχτό καφενείο στην Αγιάσο
Προκαλεί ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου | Βόλτα, αγκαλιές και καφέ σε ανοιχτό καφενείο στην Αγιάσο
21.04.2020 | 18:34

Προκαλεί ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου | Βόλτα, αγκαλιές και καφέ σε ανοιχτό καφενείο στην Αγιάσο

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Σάλο έχει προκαλέσει στη Λέσβο η συμπεριφορά του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη, ο οποίος ανάρτησε στο λογαριασμό του στα σόσιαλ μίντια φωτογραφία, την οποία μετά τις καταγγελίες της Συμπαράταξης Πολιτών διέγραψε, που τον δείχνει σε καφενείο στην Αγιάσο με παρέα και χωρίς να τηρείται κανένα μέτρο κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Η Ανακοίνωση της Συμπαράταξης Πολιτών

«Η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ θεωρεί διπλά προκλητική τη στάση του Περιφερειάρχη: όχι απλά παρανομεί ενώ ως Κυβερνήτης του τόπου θα έπρεπε να εφαρμόζει τον νόμο, αλλά προβάλει προκλητικά την ενέργεια του αυτή.

Και να σκεφτεί κανείς ότι πριν μερικές μέρες οργάνωσε δια περιφοράς ΠΣ λόγω κοροναϊού.

Περιφερειάρχης εναντίον κορονοϊού σημειώσατε…

Υπεροπτικά εμφανίζεται να αντιμετωπίζει τον κορονοϊό τις τελευταίες μέρες ο κ. Περιφερειάρχης. Μήπως πήρε το ελεύθερο απ τον κ. Χαρδαλιά ;

Σίγουρα πάντως είναι πρόσκληση προς τους πολίτες ’’του ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ’’, που δεν μπόρεσαν να δουν αυτές τις μέρες τα αγαπημένα τους πρόσωπα ακόμα και στο διπλανό χωριό, ή απέναντι στις επιχειρήσεις που ανεβαίνουν- και θα εξακολουθήσουν για καιρό- το δικό τους Γολγοθά ο κ. Περιφερειάρχης να προκαλεί με την συμπεριφορά του.

Πότε σιγοντάροντας τον ιερέα της Χίου που άνοιξε το Ναό παρά την απαγόρευση και σήμερα φωτογραφιζόμενος να απολαμβάνει τον καφέ του , σε ανοιχτό καφέ!!!! της Αγιάσου με παρέα και μάλιστα χωρίς την τήρηση μέτρων αποφυγής συγχρωτισμού.

Ξεχνάει μάλλον ότι η θέση του, του επιβάλλει να προασπίζεται τη δημόσια Υγεία και όχι να την εκθέτει σε κίνδυνο όπως και τους συμπολίτες μας…»

Όπως σημειώνει το lesvospost μετα την δημοσίευση της φωτογραφίας από άλλο ΜΜΕ της Λέσβου και τις καταγγελίες από τον κ. Σπιλανη η φωτογραφία και η ανάρτηση του περιφερειάρχη διαγράφηκε.

 

Πηγή: thetoc.gr

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018