Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Mega: Στις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής ποντάρουν οι ξενοδόχοι | Ακυρώσεις - σοκ στη Λήμνο (video)

pame boreio aigaio

Mega: Στις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής ποντάρουν οι ξενοδόχοι | Ακυρώσεις - σοκ στη Λήμνο (video)
02.07.2020 | 21:02

Mega: Στις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής ποντάρουν οι ξενοδόχοι | Ακυρώσεις - σοκ στη Λήμνο (video)

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Σε χαμηλά επίπεδα παραμένουν ακόμα οι πληρότητες των ξενοδοχείων σε αρκετούς τουριστικούς προορισμούς, ενώ με αγωνία παρακολουθούν οι ξενοδόχοι την εξέλιξη των κρατήσεων.

Τα ενθαρρυντικά μηνύματα από συγκεκριμένα νησιά δεν λείπουν, οι άνθρωποι του τουρισμού ελπίζουν ωστόσο ότι το πρώτο κύμα τουριστών θα κάνει την  εμφάνισή του περί τα μέσα Ιουλίου.

Θολό παραμένει το τοπίο για τους ξενοδόχους των νησιών  καταμεσής της τουριστικής περιόδου. Οι κρατήσεις στα περισσότερα καταλύματα παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα προσδοκώντας σε μία αύξηση μετά τις 15 του μηνός, όταν θα έχει φτάσει το πρώτο μεγάλο κύμα τουριστών με τις πτήσεις που άρχισαν από χθες προς την Ελλάδα.

Στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, έχει ανοίξει μέχρι στιγμής το 1/3 των ξενοδοχειακών μονάδων, ενώ η πληρότητα δεν ξεπερνά το 10%.

Απογοήτευση στη Λευκάδα – Αισιοδοξία στη Πάτμο

Στη Λευκάδα χθες προσγειώθηκαν δύο αεροπλάνα εκ των οποίων το ένα με μόλις 30% πληρότητα. Οι ξενοδόχοι είδαν από μία στιγμή στην άλλη να κάνε βουτιά ο τουρισμός στο νησί την ώρα που τα μηνύματα από τον Ιανουάριο έδειχναν μία επιτυχημένη χρονιά.

Συγκρατημένα αισιόδοξοι οι ξενοδόχοι στην Πάτμο ελπίζοντας ότι από τις 15 Ιουλίου οι τουρίστες θα επισκεφθούν το νησί. Από τα συνολικά 40 ξενοδοχεία μόλις τα τρία θα παραμείνουν κλειστά.

Ακυρώσεις - σοκ στη Λήμνο

Στο νησί του Ηφαίστου, τη Λήμνο, σημειώθηκαν ακυρώσεις από την Τσεχία και την Σλοβενία, ενώ σύμφωνα με τον πρόεδρο των ξενοδόχων, ο αριθμός των τουριστών θα είναι πολύ χαμηλότερος από τον περσινό που άγγιξε τους 100 χιλιάδες.

Οι ξενοδόχοι ελπίζουν ότι με πάρα πολλές δυσκολίες οι παραλίες της Ελλάδας θα μαγνητίσουν για ακόμη μία χρονιά τους τουρίστες.

 

Πηγή: megatv.com

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018