Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο ΟΚΠΑ Δήμου Λήμνου ευχαριστεί τον πρόεδρο της Κοινότητας Καλλιθέας
facebook seminaria
Ο ΟΚΠΑ Δήμου Λήμνου ευχαριστεί τον πρόεδρο της Κοινότητας Καλλιθέας
14.09.2020 | 21:32

Ο ΟΚΠΑ Δήμου Λήμνου ευχαριστεί τον πρόεδρο της Κοινότητας Καλλιθέας

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑ) του Δήμου Λήμνου με την οποία ευχαριστεί τον πρόεδρο της Κοινότητας Καλλιθέας κ. Παλαιολόγο Κυριαζή, ο οποίος προσέφερε τη μηνιαία αντιμισθία του ως προέδρου Κοινότητας, προκειμένου να υποστηριχθούν οικονομικά αδύναμοι συμπολίτες μας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λήμνου επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες του στον Πρόεδρο της Κοινότητας Καλλιθέας, κο Παλαιολόγο Κυριαζή, για την ευγενή καλοσύνη του να προσφέρει την αντιμισθία Οκτωβρίου, που επρόκειτο να λάβει στο πλαίσιο των καθηκόντων του ως Προέδρου Κοινότητας, προκειμένου να υποστηριχθούν οικονομικά αδύναμοι συμπολίτες μας.

Πράξεις όπως αυτή του κου Κυριαζή αποτελούν λαμπρό παράδειγμα κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης, έννοιες που αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη σημασία στις δύσκολες αυτές συγκυρίες. Τον ευχαριστούμε θερμά».

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018