Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Γ. Σπιλάνης στον FM 100 για Μόρια, συνεργασία Μουτζούρη-Χριστόφα και αναπτυξιακές προοπτικές (audio)
facebook seminaria
Ο Γ. Σπιλάνης στον FM 100 για Μόρια, συνεργασία Μουτζούρη-Χριστόφα και αναπτυξιακές προοπτικές (audio)
18.09.2020 | 19:22

Ο Γ. Σπιλάνης στον FM 100 για Μόρια, συνεργασία Μουτζούρη-Χριστόφα και αναπτυξιακές προοπτικές (audio)

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Στην εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου φιλοξενήθηκε, την Πέμπτη (17/9), ο επικεφαλής της Συμπαράταξης Πολιτών Γιάννης Σπιλάνης στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Λήμνο.

Ο κ. Σπιλάνης σχολίασε την κατάσταση που διαμορφώνεται στη γειτονική Λέσβο μετά και τα επεισόδια στη Μόρια, ασκώντας οξεία κριτική σε Περιφερειακή Αρχή και κυβέρνηση για τη διαχείριση του μεταναστευτικού. Επανέλαβε τη θέση της παράταξης ότι ΚΥΤ θα πρέπει να υπάρχει στη Λέσβο δεδομένου ότι το νησί αποτελεί πύλη εισόδου, αλλά δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία δομή φιλοξενίας.

Αναφερόμενος στον αναπτυξιακό σχεδιασμό των νησιών, ο κ. Σπιλάνης σημείωσε ότι η Περιφερειακή Αρχή του κ. Μουτζούρη δεν διαθέτει σχέδιο ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη συνεργασία του Περιφερειάρχη με την παράταξη του κ. Χριστόφα.

Τέλος, με αφορμή την αυριανή ανοιχτή συζήτηση που οργανώνεται στα Λύχνα σε συνεργασία με τη δημοτική παράταξη ΣΥ.Μ.Π.Α.Ν με θέμα τις αναπτυξιακές προοπτικές της Λήμνου αλλά και του Βορείου Αιγαίου εν γένει, ο επικεφαλής της Συμπαράταξης Πολιτών τόνισε ότι ο θερμαλισμός και ο τουρισμός ευεξίας είναι δύο πυλώνες στους οποίους θα πρέπει να επενδύσουν τα νησιά μας.

Ακούστε όλα όσα είπε ο κ. Σπιλάνης:

 
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018