Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Συνεργασία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με το «Χαμόγελο του Παιδιού»
facebook seminaria
Συνεργασία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με το «Χαμόγελο του Παιδιού»
24.09.2020 | 19:49

Συνεργασία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο του Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστα Γιαννόπουλο είχε, σήμερα (24/9), ο Κώστας Μουτζούρης παρουσία και του συμβούλου Μιχάλη Πολυπαθέλλη.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η συνεργασία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με το «Χαμόγελο του Παιδιού», σε πρώτη φάση για το Amber Alert Hellas και την ένταξή της στο δίκτυο του Οργανισμού στο οποίο συμμετέχουν 57 φορείς κρατικοί, ιδιώτες και εθελοντές.

Ο κ. Γιαννόπουλος εξήγησε την αναγκαιότητα για την άμεση, έγκυρη και λεπτομερή ενημέρωση των πολιτών σχετικά με περιστατικό εξαφάνισης ανηλίκου λίγα λεπτά μετά την ειδοποίηση των Αρχών ή του Οργανισμού, και τόνισε πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή των φορέων στην προσπάθεια αυτή.

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου συνεχάρη τον κ. Γιαννόπουλο για την προσφορά του ίδιου και του Διοικητικού Συμβουλίου, όχι μόνο στο θέμα του Amber Alert αλλά γενικότερα για το όραμα και τις αξίες που πρεσβεύει στην κοινωνία, τονίζοντας πως η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια που σκοπό έχει την προστασία των παιδιών και όχι μόνο.

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018