Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό παραχώρησε το Νοσοκομείο Λήμνου στο ΕΠΑΛ Μύρινας
facebook seminaria
Ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό παραχώρησε το Νοσοκομείο Λήμνου στο ΕΠΑΛ Μύρινας
20.10.2020 | 14:21

Ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό παραχώρησε το Νοσοκομείο Λήμνου στο ΕΠΑΛ Μύρινας

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ευχαριστίες για παραχώρηση εξοπλισμού από το Νοσοκομείου Λήμνου προς το ΕΠΑΛ Μύρινας, απέστειλε η Διευθύντρια του σχολείου Αναστασία Ζώη.

Στο κείμενο της η κ. Ζώη αναφέρει:

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς το Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου για την παραχώρηση ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού προς εκπαίδευση των μαθητών της ειδικότητας Βοηθού Φυσικοθεραπευτή του σχολείου μας.

Πρωτίστως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Διοικητή κ. Κανταρά Τριαντάφυλλο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο που πρόσφατα ανέλαβε. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις φυσικοθεραπεύτριες κα. Μπολίμου Σταυρούλα και κα. Ζαχαροπούλου Δήμητρα.

Το Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου πάντα στέκεται αρωγός στην προσπάθειά μας για την παροχή καλύτερης εκπαίδευσης στους μαθητές του σχολείου μας, δίνοντας ευκαιρίες για την πραγματοποίηση διδακτικών επισκέψεων, οργανώνοντας επιμορφωτικές συναντήσεις και παρέχοντας θέσεις Μαθητείας. Ευελπιστούμε η αγαστή μας συνεργασία να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018