Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η θέση της Περιφέρειας Β. Αιγαίου στο πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία
facebook seminaria
Η θέση της Περιφέρειας Β. Αιγαίου στο πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία
29.10.2020 | 20:14

Η θέση της Περιφέρειας Β. Αιγαίου στο πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

«Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (Π.Β.Α.) έχει προκηρύξει την δράση "ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ" με συνολικό όριο χρηματοδότησης 5.000 έως 50.000 ευρώ ανά επιχείρηση, χωρίς επιστροφή, και συνολικό ποσόν χρηματοδότησης των επιπληγμένων επιχειρήσεων 25.000.000 ευρώ», αναφέρει σε ανακοίνωση η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Όπως σημειώνεται: «Το διατεθέν συνολικό ποσόν των 25.000.000€ αντιστοιχεί σε ένα πλασματικό ποσόν 125,5€ ανά κάτοικο της Π.Β.Α., που είναι το δεύτερο μεγαλύτερο από όλες τις Περιφέρειες της χώρας, όπως προκύπτει από τον επόμενο πίνακα. 

Η Π.Β.Α. θα επιδιώξει να εξασφαλίσει πρόσθετους πόρους για πρόσθετη χρηματοδότηση της δράσεως από το Ταμείο Ανακάμψεως, η άμεση ενεργοποίηση του οποίου επείγει».

Δείτε τον πίνακα:

pinakas enisxysis epixeirisewn pva

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018