Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής στο YouTube
facebook seminaria
Λήμνος: Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής στο YouTube
26.11.2020 | 11:10

Λήμνος: Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής στο YouTube

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής (ΤΕΤΔ) του Πανεπιστημίου Αιγαίου (ΠΑ) στη Λήμνο, δημιούργησε το δικό του κανάλι στο YouTube με τίτλο <DFSN UoA>.

Το κανάλι θα είναι προσβάσιμο στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση και το κοινό προσκαλείται να το επισκεφτεί για να το γνωρίσει καλύτερα: 

https://www.youtube.com/channel/UCaILwcFEBhoAX_DYt8zX8fQ

Αρχικά το κανάλι περιέχει δυο βίντεο

  1. βίντεο DFSN UoA Brief - ΤΕΤΔ ΠΑ: Σύντομη τεχνική παρουσίαση των υποδομών του Τμήματος στη Λήμνο. Στο τέλος του βίντεο παρουσιάζεται συνοπτικά και το νέο αμφιθέατρο/συνεδριακό κτήριο Γαροφαλλίδειο. Το έργο είναι σε εξέλιξη, σύντομα θα παραδοθεί στο πανεπιστήμιο και πέρα από τις ανάγκες του Τμήματος θα διατίθεται και για την υποστήριξη δράσεων της τοπικής κοινωνίας.
  1. βίντεο UoA Library – Βιβλιοθήκη: Συνοπτική παρουσίαση των βιβλιοθηκών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Η βιβλιοθήκες του ΠΑ εκτός από φοιτητές είναι διαθέσιμες και για το κοινό. Στη Λήμνο οι υπηρεσίες της βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Αιγαίου είναι διαθέσιμες για το κοινό στο κτήριο Κυδάδειο (πίσω από Πλατεία ΚΤΕΛ).

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018