Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δήμος Λήμνου: Για άλλη μια φορά καταστράφηκε το υλικό ανακύκλωσης
ikteo limnou
Δήμος Λήμνου: Για άλλη μια φορά καταστράφηκε το υλικό ανακύκλωσης
12.09.2021 | 11:47

Δήμος Λήμνου: Για άλλη μια φορά καταστράφηκε το υλικό ανακύκλωσης

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Συνεχίζονται, δυστυχώς, να καταγράφονται καταστροφές ανακυκλώσιμου υλικού, από πολίτες της Λήμνου, οι οποίοι εναποθέτουν στους κάδους ανακύκλωσης κοινά απορρίμματα.

Η Δ/νση Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής του Δήμου Λήμνου απευθύνει για άλλη μια φορά έκκληση στους δημότες και επισκέπτες του νησιού μας, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο θέμα τις ρίψης απορριμμάτων στους κάδους και σε καμία περίπτωση να μην τοποθετούν μη ανακυκλώσιμα σκουπίδια στους μπλε κάδους ανακύκλωσης, διότι καταστρέφουν το υπόλοιπο υλικό.

Οφείλουμε και εμείς ως κοινωνία να συμβάλλουμε στην προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος μέσω της ανακύκλωσης. Δυστυχώς, όμως, η αδιαφορία κάποιων συμπολιτών μας λειτουργεί σε βάρος της προσπάθειας αυτής. Τους καλούμε, λοιπόν, για άλλη μια φορά να εισακούσουν την έκκλησή μας και να ρίχνουν τα κοινά σκουπίδια στους κοινούς κάδους και όχι στους μπλε κάδους της ανακύκλωσης.

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι ευθύνη όλων μας.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018