Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ερώτηση στη Βουλή για την έλλειψη ογκολόγου στο Νοσοκομείο της Λήμνου

the roots web banners 06

Ερώτηση στη Βουλή για την έλλειψη ογκολόγου στο Νοσοκομείο της Λήμνου
05.10.2021 | 14:27

Ερώτηση στη Βουλή για την έλλειψη ογκολόγου στο Νοσοκομείο της Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ερώτηση στον Υπουργό Υγείας υπέβαλε ο Βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος με θέμα την έλλειψη ογκολόγου στο Νοσοκομείο της Λήμνου.

Η ερώτηση αναφέρει:
Κύριε Υπουργέ,

Σύμφωνα με ενημέρωση από κατοίκους της Λήμνου αλλά και σύμφωνα με ανάρτηση σε τοπική ιστοσελίδα του Διαδικτύου, δυσκολίες αντιμετωπίζουν οι καρκινοπαθείς στη Λήμνο από την έλλειψη Ογκολόγου ιατρού. Οι καρκινοπαθείς βλέπουν πως διανύεται ο δεύτερος μήνας, χωρίς η ειδικότητα του Ογκολόγου να καλύπτεται, έστω και προσωρινά, στο ως άνω νοσοκομείο, όπως γινόταν το προηγούμενο διάστημα. Συνεπώς, καλούν τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Λήμνου να λάβει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες οχλήσεων στην Κεντρική Δημόσια Διοίκηση, ώστε να απασχοληθούν άμεσα στο εν λόγω νοσοκομείο οι εν λόγω.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Προτίθεστε να μεριμνήσετε καταλλήλως, ώστε να αποκατασταθεί άμεσα η έλλειψη στελέχωσης του Νοσοκομείου Λήμνου με Ογκολόγο ιατρό;

Ο ερωτών Βουλευτής ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel