Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Διακοπή ρεύματος την Πέμπτη στο δρόμο προς Αυλώνα και Θέρμα
Διακοπή ρεύματος την Πέμπτη στο δρόμο προς Αυλώνα και Θέρμα
15.02.2022 | 13:23

Διακοπή ρεύματος την Πέμπτη στο δρόμο προς Αυλώνα και Θέρμα

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Σε διακοπή του ρεύματος θα προχωρήσει η ΔΕΔΔΗΕ την Πέμπτη το πρωί, τόσο στην έξοδο της Μύρινας προς Αυλώνα όσο και στην έξοδο προς Θέρμα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

ΜΥΡΙΝΑ περιοχή: εργοστάσιο ΔΕΗ – Αντλιοστάσιο Δήμου – μάντρα υλικών οικοδομής κ. Γάβανου – βενζινάδικο κ. Αγαλιανού – συνεργειιο κ. Ξένου – ηλεκτρολογείο κ. Πατσάκη, στις 17/02/22 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ, από ώρα 08:00 π.μ. έως 09:00 π.μ.

ΜΥΡΙΝΑ περιοχή: από εργοστάσιο ΔΕΗ – περιοχή ξενοδοχείου Porto και τα σπίτια απέναντι από αυτό, λιμανάκι Ανδρωνίου μέχρι οικία κ. Περπερίδη, στις 17/02/22 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ, από ώρα 09:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. και από ώρα 12:00 έως 13:00

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος να γίνει ίσως και πριν από την προαναφερθείσα ώρα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

 

                                                                                    

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

 

stenos pccom

xrysafi400

pantelaroudis

youtube channel