Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το έκανε το «θαύμα» του ο ΧΟΛ Ήφαιστος! (photos + video)

afoi poriazi

charitakis banner new

Το έκανε το «θαύμα» του ο ΧΟΛ Ήφαιστος! (photos + video)
18.08.2022 | 13:26

Το έκανε το «θαύμα» του ο ΧΟΛ Ήφαιστος! (photos + video)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Αξέχαστη θα μείνει η χθεσινή έναρξη της έκθεσης φωτογραφίας που διοργάνωσε ο ΧΟΛ Ήφαιστος, σε όσους βρέθηκαν στην αγορά της Μύρινας, αφού για άλλη μια φορά τα μέλη του συλλόγου κατάφεραν να τη μετατρέψουν σε γιορτή.

Η έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Η ΛΗΜΝΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ» θα είναι διαθέσιμη στο κοινό ως αύριο στις 23:00 με ώρα έναρξης σήμερα και αύριο στις 20:30

Ο ΧΟΛ επέλεξε η έκθεση να πραγματοποιηθεί σ ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Μύρινας στην Πλατεία Υψιπύλης ώστε να είναι προσβάσιμη σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο και ιδιαίτερα στους επισκέπτες του νησιού μας.

Εχθές λοιπόν, πρώτη μέρα της έκθεσης στις 21:30 το βράδυ οι χορευτές του Ομίλου παρουσίασαν τους Λημνιούς χορούς στη μνήμη του λυράρη και συμβόλου της παράδοσης του νησιού μας Αθανάσιου Κοτσιναδέλλη .

Συνοδοιπόρος στην πολύ πετυχημένη εκδήλωση δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από το Λημνιό κρασί και τα Λημνιά προϊόντα, ενώ η υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του Ομίλου Μαντώ Γαροφαλλίδου - Παπούλκα σφράγισε το πολύ καλό κλίμα της χθεσινής βραδιάς όταν χορευτές και κοινό έγιναν ένα, παίζοντας από το μικρόφωνο μαζί τους, ένα «παιχνίδι» ερωτο-απαντήσεων με επίκεντρο τι άλλο τις διακοπές στη Λήμνο!

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018