Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Για όλους και για όλα μίλησε ο Β. Περπερίδης μετά τη χτεσινή συγκέντρωση στο νοσοκομείο.
Για όλους και για όλα μίλησε ο Β. Περπερίδης μετά τη χτεσινή συγκέντρωση στο νοσοκομείο.
23.11.2022 | 22:11

Για όλους και για όλα μίλησε ο Β. Περπερίδης μετά τη χτεσινή συγκέντρωση στο νοσοκομείο.

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Δεν ξέρω αν τελικά, είχε ενδιαφέρον η χτεσινή συνάντηση στο γραφείο του διοικητή του Νοσοκομείου Λήμνου, κ. Τριαντάφυλλου Κανταρά, αν γίναμε σοφότεροι ή αν έστω προέκυψε κάποιο απτό θετικό αποτέλεσμα, όσα όμως δήλωσε μπροστά στις κάμερες και στα ανοιχτά μικρόφωνα ο κ. Περπερίδης έξω από το νοσοκομείο, μετά το τέλος της συγκέντρωσης, ήταν εξόχως ενδιαφέροντα.

Ο κ. Περπερίδης, ο οποίος υπηρέτησε για δεκαετίες το νοσοκομείο του νησιού, εξέφρασε ένα προσωπικό ανθρώπινο παράπονο. Ταυτοχρόνως, όμως, σκιαγράφησε και την κατάσταση η οποία επικρατεί στο χώρο του νοσοκομείου. Μίλησε για τις σχέσεις των γιατρών μέσα στο νοσηλευτικό μας ίδρυμα, για το "βρείτε τα" της διοίκησης χωρίς περαιτέρω προσπάθεια ομαλοποίησης της κατάστασης, η οποία αποβαίνει πάντοτε αρνητικά στο επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών του νοσοκομείου, για μπούλινγκ και για εκδιώξεις γιατρών.

Μίλησε ακόμη και για την περίπτωση η οποία απασχολεί έντονα το τελευταίο διάστημα την κοινωνία του νησιού, μετά την παραίτηση του κ. Πέππα. 

Ακούστε τον κ. Περπερίδη σ έναν χειμαρρώδη λόγο:

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018