Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Νέο τμήμα εθελοντών Νοσηλευτικής Τομέα Υγείας ΕΕΣ Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου-Αγίου Ευστρατίου
achilladelis
Νέο τμήμα εθελοντών  Νοσηλευτικής Τομέα Υγείας ΕΕΣ Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου-Αγίου Ευστρατίου
06.02.2023 | 14:33

Νέο τμήμα εθελοντών Νοσηλευτικής Τομέα Υγείας ΕΕΣ Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου-Αγίου Ευστρατίου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται τα μαθήματα για τους συνειδητοποιημένους εθελοντές του νέου τμήματος Νοσηλευτικής του Τομέα Υγείας, κατόπιν εγκρίσεως του Προέδρου Dr. Αντωνίου Αυγερινού, στο Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου του Ε.Ε.Σ.από την εκπαιδεύτρια κυρία Τσάτα Αικατερίνη που γίνονται στην αίθουσα «Γκαλιούρη» που μας παραχώρησε ο Δήμος Λήμνου.

ees1

Ο Πρόεδρος κ. Αχιλλαδέλης Δημήτριος και τα μέλη του Π.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου-Αγίου Ευστρατίου του Ε.Ε.Σ. εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον Ιατρικό Σύλλογο Λήμνου για τη συμμετοχή των μελών του στις δράσεις του ΕΕΣ και την στήριξη τους στην πρακτική εκπαίδευση των νέων εθελοντών, διδάσκοντας θέματα Ανατομίας, Παθολογίας και Χειρουργικής.

“Ευχαριστούμε για την ενεργή συμμετοχή τους, την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου Παιδίατρο κα Ελένη Φαρμάκη, την Αντιπρόεδρο -Παθολόγο- Διαβητολόγο κα Αγγελική Βουτσά, τον Γραμματέα -Γαστρεντερολόγο κ.Ιωάννη Ανδρεάδη, τον Ταμία -Παθολόγο κ.Τριαντάφυλλο Κατή και τα μέλη του κα Όλγα Κάτηρα -Παιδίατρο και κ. Ευάγγελο Μαργαρίτη-Ορθοπεδικό.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον Διοικητή του Νοσοκομείου-Κέντρου Υγείας Λήμνου, κ. Τριαντάφυλλο Κανταρά και τη Διευθύνουσα κα Ευτέρπη Καζόλη για τη βοήθειά τους και την πραγματοποίηση της πρακτικής άσκησης των νέων εθελοντών που θα γίνει στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Λήμνου”, καταλήγει η ανακοίνωση.

ees3

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018