Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Νύκτας: “Παντελώς ψευδής η αναφορά Μαλέλη για δικαστική έρευνα στην Περιφέρεια”
Νύκτας: “Παντελώς ψευδής η αναφορά Μαλέλη για δικαστική έρευνα στην Περιφέρεια”
14.03.2023 | 11:21

Νύκτας: “Παντελώς ψευδής η αναφορά Μαλέλη για δικαστική έρευνα στην Περιφέρεια”

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Να ανακαλέσει τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη του στη Λήμνο,περί εισαγγελικής εντολής του Ισίδωρου Ντογιακου στον Εισαγγελέα Μυτιλήνης ωστε να διερευνήσει παράνομες συμβάσεις οι οποίες φέρουν την υπογραφή του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Νικόλαου Νύχτα, ζητάει ο ίδιος με ανακοίνωση του που έφτασε στο σταθμό μας πριν από λίγη ώρα. 

Η ανακοίνωσητου κ. Νύκτα αναφέρει:

Ο κ. Μαλέλης σε συνέντευξη τύπου στη Λήμνο, μεταξύ άλλων ανακριβειών  ανέφερε ότι δήθεν υπάρχει δικαστική έρευνα για διασπάθιση  χρημάτων  της τουριστικής προβολής της Περιφέρειάς μας. Η αναφορά τούτη είναι παντελώς  ψευδής, αφού ουδεμία τέτοια έρευνα υπάρχει, ούτε έχουμε κληθεί για οποιοδήποτε θέμα,  από εισαγγελική ή άλλη αρχή.

Επειδή υπάρχει απόλυτη νομιμότητα σε όλες τις αποφάσεις της Περιφερειακής Αρχής Βορείου Αιγαίου, οι οποίες έχουν ψηφισθεί είτε από το Περιφερειακό Συμβούλιο είτε από την Οικονομική Επιτροπή και ουδεμία σκιά υπάρχει σχετικά με τη διαχείριση του Δημοσίου χρήματος, καλώ τον κ. Μαλέλη να ανακαλέσει όσα ψευδώς και δημοσίως ανέφερε, ειδάλλως θα υπάρξει δικαστική προσφυγή εναντίον του.

Λυπάμαι που ο κ. Μαλέλης ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία με ψεύδη και συκοφαντίες. Του υπενθυμίζω  το ότι “καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται’’.

Αιδώς Αργείοι …

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018