Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πρόσληψη προσωπικού στο Γηροκομείο Λήμνου
Πρόσληψη προσωπικού στο Γηροκομείο Λήμνου
23.10.2023 | 15:15

Πρόσληψη προσωπικού στο Γηροκομείο Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στην πρόσληψη ενός νοσηλευτή ή μιας νοσηλεύτριας προχωρά το σωματείο αδελφότης «Ο Καλός Σαμαρείτης» για τις ανάγκες του Γηροκομείου Λήμνου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Το Σωματείο η Αδελφότης «Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ» προκειμένου να βελτιώσει την παρεχόμενη φροντίδα των φιλοξενούμενων στην Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων και να εναρμονισθεί με τις νομοθετικές διατάξεις που καθορίζουν το προβλεπόμενο προσωπικό για την λειτουργία της, θα προβεί στην πρόσληψη ενός (1) νοσηλευτή-νοσηλεύτριας με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας (3) τριών μηνών. Απαραίτητα προσόντα τουλάχιστον πτυχίο ΤΕΙ νοσηλευτικής ή ΙΕΚ βοηθού νοσηλευτή.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στην γραμματεία της ΜΦΗ (Γηροκομείου) εργάσιμες ημέρες και ώρες ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σωματείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 .

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

 

stenos pccom

xrysafi400

pantelaroudis

youtube channel