Πριν, ήταν το δρομολόγιο της Θεσσαλονίκης, τώρα με την τροποποίηση του προγράμματος, τα σκήπτρα παίρνει, το δρομολόγιο της Καβάλας.
Οι καθυστερήσεις ήταν και εξακολουθούν να είναι πολύωρες και η δικαιολογία, πάντα η ίδια και πάντα έτοιμη, στα χείλη των υπευθύνων της ΝΕΛ. "Μη έγκυρη τροφοδοσία του πλοίου με καύσιμα"!
Έτσι, το σκηνικό επαναλαμβάνεται για ακόμη μία φορά, για ακόμη μια Δευτέρα, χωρίς πια να εντυπωσιάζει κανέναν, είναι η αλήθεια!
Το πλοίο Θεόφιλος, επρόκειτο να ξεκινήσει από την Καβάλα για τη Λήμνο, σήμερα στις 2 το μεσημέρι, αλλά εξαιτίας της δικαιολογίας "στανταράκι", καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα αναχωρήσει στις 8 το βράδυ - αν δεν σας αρέσουν οι δυσάρεστες εκπλήξεις, μην το δένετε κόμπο.
Μεταξύ των επιβατών που ταλαιπωρούνται απ' την πάντα αδιαπραγμάτευτη αξιοπιστία της εταιρείας, είναι και οι μαθητές της Γ´ ταξης του ΓΕΛ Μύρινας, οι οποίοι επιστρέφουν απ' την πενταήμερη εκδρομή τους.
Δ.Β