Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Με αυξημένα κονδύλια το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης αμπελώνων για την περίοδο 2014 - 2015

the roots web banners 06

Με αυξημένα κονδύλια το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης αμπελώνων για την περίοδο 2014 - 2015
28.02.2014 | 11:02

Με αυξημένα κονδύλια το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης αμπελώνων για την περίοδο 2014 - 2015

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

To Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου, κάνει γνωστό ότι το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης και μετατροπής οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου, θα ισχύσει και για την αμπελοοινική περίοδο 2014-2015, με αυξημένα κονδύλια.

Αυτό σημαίνει ότι τα αιτήματα των ενδιαφερομένων θα ικανοποιηθούν σε πολύ μεγάλο ποσοστό ανεξάρτητα από την κατάταξη τους στη σειρά προτεραιότητας.

Υπενθυμίζουμε, πως δικαιούχοι είναι οι παραγωγοί που τα αμπελοτεμάχιά τους είναι στο αμπελουργικό μητρώο και έχουν υποβάλει δηλώσεις συγκομιδής τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια.

Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί, προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα, θα πρέπει να υποβάλλουν αιτήσεις από την 1η Μαρτίου έως και τις 15 Μαΐου 2014 στο Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας Λήμνου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας στο τηλέφωνο 2254029108 και 2254351244.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel