Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Δήμος Λήμνου τιμά τον Ηλία Κότσαλη για τα 35 χρόνια στο ραδιόφωνο της Λήμνου

the roots web banners 06

Φωτό: Παντελής Πραβλής Φωτό: Παντελής Πραβλής
12.02.2025 | 13:07

Ο Δήμος Λήμνου τιμά τον Ηλία Κότσαλη για τα 35 χρόνια στο ραδιόφωνο της Λήμνου

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου, ο Δήμος Λήμνου τιμά τον δημοσιογράφο Ηλία Κότσαλη για την 35ετή του πορεία στο τοπικό ραδιόφωνο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, στις 11:30 π.μ., στη βιβλιοθήκη της Μαρίας Λαμπαδαρίδου Πόθου, στο Σαχτούρειο.

Ο Ηλίας Κότσαλης είναι για δεκαετίες μια από τις πιο γνώριμες φωνές του νησιού. Με χαρακτηριστικό ύφος και γλαφυρότητα, μεταφέρει καθημερινά την επικαιρότητα, και στιγμές από την κοινωνική και ζωή του τόπου κι εγώ προσωπικά έχω τόσα να θυμηθώ από εκείνον. 

Προερχόμενος από τη θάλασσα, με εμπειρίες που διαμόρφωσαν την οπτική του, αφήνει στο τοπικό ραδιόφωνο τη δική του σφραγίδα, σ έναν τόπο στον οποίο το ραδιόφωνο εξακολουθεί και παραμένει ο πιο ζωντανός φορέας πληροφόρησης και σύνδεσης με την τοπική κοινωνία. 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos pccom

 

youtube channel